Sziasztok! Ebben a bejegyzésben a fecskék védelmére fogok kelni igaz, lehet hogy már elkéstem vele, de azt gondolom jobb később, mint soha. Szerintem senki se szereti mikor nyáron, a Balaton partján este már fél nyolctól elkezdenek jönni a szúnyogok. Nos ennek nyilván számos oka van, de egy ezekből a fecskefészkek leverése. Gondolom mindenki...

Buszok

2019.05.29

Sziasztok! Ez egy figyelemfelhívó bejegyzés lesz, ugyanis a buszmenetrendekről fogok írni. Szerintem ahhoz képest, hogy mennyi ember jár busszal viszonylag kevés járat van. Ez az oka annak, hogy sokall többen és sokkal többet utaznak autóval, így pedig nagyon sok benzin fogy. Tudom, hogy a busz is nagyon sok benzint használ, de ha össze számoljuk...

Sziasztok! A gödöllői kastélyban megtekinthető Máté Bence természetfotó kiállítása, amit nemrég én is megnézhettem. Nemcsak a képek elképesztőek, hanem a kiállítás kivitelezése is. Sok fotót láttunk és ezek közül gyűjtöttem többet is össze, de ha jobban érdekel titeket akkor nézzétek meg az instagram profilját.

Sziasztok! Nemrég a családdal elmentünk megnézni a Mia és a fehér oroszlán című filmet. Nekem nagyon tetszett és nagyon mély hatást gyakorolt rám. Szerintem rendkívül ügyesen hívták fel a figyelmet az oroszlánálomány fogyására. Nagyon jó film, csak ajánlani tudom.

Szemetelés 1

2019.04.29

Sziasztok! Ma egy történetet fogok nektek elmesélni, ami szerintem elég hasznos lehet a számotokra.

Ma az afrikai családokról gyűjtöttem nektek. Nagyon fontosnak érzem, hogy mindenkihez eljusson és mindenki megértse ennek a témának a fontosságát. Ezért kérlek Titeket, hogy juttassátok el minél több emberhez.

A Tátra

2019.04.22

Sziasztok! Nemrég elmentem az iskolámmal a Magas-Tátrába. Már harmadszorra voltam, és mindig rádöbbenek mennyire gyönyörű ez a hely! Ez a bejegyzés erről a kirándulásról fog szólni.