Újítások és változások a blogon

2021.03.30

Sziasztok! Ez a bejegyzés nem egy magyarázkodás lesz, csak elmondom, hogy milyen újdonságok és változtatások vannak/lesznek a blogon. Először is, vasárnap (03.28.) valamiért blokkolták az oldalam, utólag kiderült, hogy nem én tehetek róla, automatikus, biztonsági blokkolás volt. Szerencsére tegnap már feloldották, de még nem volt időm foglalkozni vele, és véletlenül kikerült egy, még nem elkészített bejegyzés. Ezt vasárnap csináltam volna meg, ezért volt beidőzítve hétfőre, de mivel vasárnap nem tudtam dolgozni rajta, nem készült el, de legkésőbb szerdán (03.31) kikerül. Erről ennyit, jöjjenek a változtatások:

  1. Rendszeres írás: Gondolom észrevettétek, hogy február végén kezdtem újra rendszeresíteni az írást, nem ígérek semmit, de úgy tervezem, hogy heti egy bejegyzés lesz, amik hétfőn fognak kikerülni. Eddig ezt sikerült tartanom, igyekezni fogok továbbra is.
  2. A zöld ereje: Minden második héten kerül ki a kisregényem következő fejezete. Három, esetleg öt nagyobb egységből, mondhatjuk részből fog állni, mindegyik 6 fejezetre bontva. A novellát amúgy tavaly májusban kezdtem írni.
  3. Források: Ebben a hónapban, visszamenőleg, minden bejegyzésemben megjelöltem minden forrást, egyaránt a képekét és a szöveget. Ezt nyilván továbbra is meg fogom tenni, de felfedeztem, hogy a képeknél, eleve a képekre is rá tudom tenni a hivatkozást, szóval csak a képre kell rákattintani, és ugrik is az oldalra, ahonnan vettem. Ez nyilván jobban nézne ki, nagy eséllyel ezt fogom csinálni a továbbiakban.
  4. Havi frissítések: Minden hónapban szeretnék egy-egy új stílust és új színt választani.
  5. Természetfotók rész: Ezzel a bejegyzéssel együtt fogom nyilvánossá tenni a természetfotós oldalt a blogomon. Szeretném színesíteni a blogot, hiszen nem az a célom, hogy 13 évesen megmondjam mindenkinek, hogy ne termeljen szemetet (főleg, hogy én is termelek szemetet), ha néha így is látszik. Szeretném, ha a blogom szórakoztatást nyújtana, és felnőttek és gyerekek egyaránt szívesen nézegetnék. Ezért is találtam ki ezt a természetfotós részt. Szeretek fényképezni, persze csak hobbi szinten, és szívesen megosztanám veletek. Persze nem csak természetfotók lesznek kint, hanem  pillanatképek is, hisz így engem is jobban megismerhettek majd.

Ha érdekelnek a képeim, akkor az alábbi gombra kattintva találhatod őket:

Ha a novellám első fejezeted keresed, akkor azt az alábbi gombra kattintva találod: