Természetképek

Sziasztok! Vége lett az áprilisnak, én pedig most is összeszedtem az ebben a hónapban készített képeket. Az április talán az egyik legszínesebb hónapunk, így a képek is gyönyörűek lettek. Remélem titeket is meggyönyörködtetnek majd ezek a képek, és esetleg engem is jobban megismerhettek :) Jó szórakozást!

Sziasztok! Itt a jó idő! Magyarul: Borinak csak ahhoz lenne kedve, hogy odakint focizzon, olvasson, fusson, biciklizzen stb. Szóval egy kis blogírási válságban vagyok, de azért igyekszem. Plusz, most, hogy egy kicsit több időt töltök a természetben, több képet is készítek. Igaz, ezek csak amatőr képek, de némelyik egész jó, így jött az ötletem,...

A képek forrása: Minden képet én vagy valamelyik ismerősöm készítette, kérlek, azokat a képeket, amin felismerhető személy látható ,NE használd fel, ami pedig természetképet ábrázol, azt csakis úgy, hogy engem, és a blogom linkjét megjelölöd. Köszi!

Sziasztok! Ez a bejegyzés a 2021. áprilisában készített képeim, illetve ismerőseim képei. Találhatsz itt sok-sok természetképet és néhányat rólam, illetve a családomról és barátaimról is. Remélem tetszeni fognak a természetfotók, illetve jobban meg tudsz majd ismerni! Jó szórakozást!

Márciusban sok természetfotót sikerült csinálnom, ugyanis voltunk a Dunántúlon, ahol már gyönyörű tavaszi idő volt, ezt pedig az erdő is érezte. Anyukám nemrég volt a Mátrában, itt is sok kép készült, amit megengedett, hogy feltöltsek. Nagyon érdekes látni, hogy az ország két végében is megtalálhatjuk ugyanazokat a kedves kis tavaszi virágokat,...